Log ind

Start din egen blog

  1. Amoa
  2. Blogs & Artikler
  3. Start din egen blog

Som en del af din Amoa webshop, får du også mulighed for at have din egen blog. Her kan du skrive om alt du har på hjertet (næsten i hvert fald -link). Om det er tanker om livet, guides til håndarbejde, artikler om dine produkter, eller noget helt fjerde, er helt op til dig. Når du udgiver dit blogindlæg blive det vist på din shopside, men også i Amoas blog univers (hvis du ønsker det).

Hvad er en blog?

Ordet blog kommer oprindeligt fra det engelske ord web log eller weblog, altså en slags journal på nettet. En blog er en slags online journal eller dagbog, hvor en person eller virksomhed skriver indlæg, som andre kan følge med i. Der findes blogs om alt mellem himmel og jord. Specielt madlavning, børneopdragelse, livsstil og mode, er populære emner for blogs. Der er endda folk der lever af at blogge (fx via reklamer på deres blog).

Hvorfor skal jeg blogge?

At blogge er en hyggelig måde at dele sine tanker og ideer på, og mange blogger udelukkende fordi de har noget på hjertet de godt vil dele. Men der kan også være stor værdi i det på andre måder. Når du har en online butik, kan en blog være med til at skabe et fortælling og en stemning omkring dine produkter og dit håndværk.

En blog kan også være et værktøj, og en del af at markedsføre din butik på en mere lavpraktisk måde. Med en blog, som en del af din webshop, kan du promovere dig selv eller din virksomhed, og blogging kan fungerer som en metode til at tiltrække et publikum, fordi det giver noget af værdi uden at der bedes om noget til gengæld. Lad os prøve at vise det med et eksempel:

Forestil dig en butik der sælger hæklede trøjer. Butikken skriver et blogindlæg der handler om forskellige hækleteknikker, det kunne være med titlen “Hækling: Hvordan lukker man af?”. Når nogen nu går på nettet og søger på hvordan man “lukker af”, kan det være de falder over butikkens blogindlæg. De kan nu læse om forskellige teknikker, men de bliver også opmærksomme på de spændende hæklede produkter butikken sælger, og med lidt held, får de lyst til at købe et af dem. Selv hvis de ikke ender med at købe, ved de nu at butikken findes, og kommer måske tilbage igen senere, eller fortæller deres venner og bekendte om det.

Amoas blog univers

En helt anden grund til at vi elsker blogging, er at det er med til at skabe liv på Amoa “markedspladsen”. Det at man kan følge med i de tanker og problemstillinger forskellige butiksejere deler, gør at man kommer tættere på hinanden, og at det hele bliver mere personligt. Som vi har skrevet før, er et af vores største ønsker at Amoa bliver et hyggelig sted, hvor folk bliver glade for at være, og hvor folk har lyst til at hjælpe hinanden, fx ved at dele oplevelser og erfaringer.

Spørgsmål om blogging

Kan jeg have en blog på Amoa, uden at sælge noget?

Ja, du kan sagtens have en Amoa konto, udelukkende for at blogge, uden at sælge noget.

Hvad må jeg blogge om?

Som udgangspunkt kan du blogge om lige hvad du har på hjertet. Om det er håndarbejde, din aftensmad, eller tanker om livet generelt, så er du velkommen.

Amoa forbeholder sig dog retten til at slette blogindlæg med budskaber der omhandler upassende eller truende emner: Læs vores betingelser for blogindlæg