Log ind

Start din egen webshop

Kom i gang med at sælge dine håndlavede produkter

 1. Amoa
 2. Start din egen webshop
Standard
Webshop
49kr / måned
7.5% / salg
Det får du:
- Din egen webshop (se demo)
- Ubegrænset antal produkter
- Promovering af dine produkter på Amoa
- Salg går direkte til dig (modtag betaling med MobilePay)

Kom godt igang

Opret og prøv før du aktiverer:

Når du opretter en shop, starter den som demo, som kun du kan se den. Der er ingen betaling før du selv vælger at du er klar til at få din butik online. På demo shoppen kan du oprette dine produkter, sætte din profil op, og se hvordan det hele fungere.

Gratis webshop:

Hvis du ønsker at komme i gang med at sælge på Amoa, men føler prisen for en webshop er for høj, giver vi mulighed for at du kommer i gang uden abonnement. Læs mere under punktet “Start din webshop gratis”.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have MobilePay?

Ja, for at tage imod betalinger på din Amoa webshop, skal du have en MobilePay konto.

Vi har valgt at betalinger sker med MobilePay fordi det er en veletableret betalingsløsning, der er super nemt at bruge, både for dig som sælger, og for dine kunder.

MobilePay er en Dansk betalingsløsning med mere end 4,4 millioner brugere, og omkring 200.000 butikker og webshops.

Du kan læse mere om MobilePay her: mobilepay.dk

Vi har også lavet en lille guide til at komme i gang, som du får adgang til, når du opretter din Amoa webshop.

Skal jeg have en virksomhed/cvr nummer?

Du behøver ikke have en virksomhed for at oprette en butik på Amoa. Du skal dog altid overholde de gældende danske regler for salg. Som eksempel kan nævnes at du skal være momsregistreret hvis du sælger for mere end 50.000,- om året. Vi anbefaler at du orientere dig om reglerne for registrering hos Erhvervsstyrelsen

Emneord: Regler og lovgivning. Internetbutik, netbutik, webbutik.

Hvad koster det at have en butik?

Du kan oprette en gratis demo webshop på Amoa platformen. Det giver dig mulighed for at teste hvordan det hele virker og ser ud. Du kan selv se din shop og produkter, uden at aktivere, før du beslutter dig for om Amoa er det rigtige sted for dig og dine produkter.

Når du er klar til at få din shop online, gøres det ved at du aktiverer dit abonnement, og så er din butik åben og synlig. Selve abonnementsprisen er kun 49kr / måned, og så længe du ikke sælger noget, er der ingen ekstra omkostninger.

Som på andre webshop platforme, er der for hver salg du laver et salgsgebyr. På Amoa er det 7.5% pr salg.

Hvad dækker abonnementprisen?
Månedsprisen dækker Amoas udgifter til server og vedligeholdelse af siden.

Hvad dækker salgsgebyret?
Penge der kommer ind fra salgsgebyret bruger vi som udgangspunkt til markedsføring.

Emneord: Hvad koster en webshop? Hvad koster det at starte en webshop? Lav din egen webshop gratis.

Hvad kan jeg sælge?

Amoa er en online markedsplads for danske håndlavede produkter. Med en Amoa shop kan du sælge følgende:

 • Produkter du har designet, og som er håndlavet af dig
 • Materialer til kunst- og hobbybrug

1) Håndlavede produkter

Alle produkter, som du selv har lavet, designet eller på anden vis selv skabt. Det er et krav, at du selv har den fulde ejendomsret over dine produkter. Du kan eks. sælge beklædningsgenstande, smykker, sæber, dukker, puder osv.

2) Materialer til kunst- og hobbybrug

Både håndlavede og ikke-håndlavede materialer til kunst- og håndværk kan sælges under Materiale kategorien. Du kan eks. sælge knapper, stof, pensler, lim, stafeli, symaskiner osv.

Materialeprodukter er produkter som ikke er færdigprodukter (f.eks. havemøbler, brugt tøj, stegepander m.m.)

Det må du ikke sælge!

Følgende produkter er ikke tilladte at sælge på Amoa

 • Produkter der er industrielt produceret
 • Levende dyr
 • Pornografisk og andet stødende materiale
 • Racistisk materiale
 • Våben i følge dansk våbenlov
 • Produkter, der i følge dansk ret og lovgivning er ulovlige at sælge
 • Håndlavede produkter, du ikke selv har designet
 • Håndlavede produkter, du ikke har immaterielle rettigheder over
Sådan starter du en webshop

Det er super nemt at komme i gang med din egen webshop på amoa.dk. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen “Opret butik“, udfylde formularen, og så har du en køreklar webshop. Det eneste du mangler er at indtaste et par få oplysninger (fx din fragtpris og hvordan du vil modtage betaling), og så oprette dine produkter. Din webshop bliver oprettet som en test shop, det vil sige at det kun er dig der kan se den til at starte med. Under hele dette forløb er alt gratis. Hvis du finde ud af at du syntes det hele passer til dig, og dine behov, kan du aktrivere din butik og dit abonnement, og så er du i gang, og online. Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Emneord: Hvordan starter jeg min egen webshop? Webshop opstart. Sælg dine ting online. Start webshop.

Start din webshop gratis

Vores hensigt er at gøre Amoa tilgængelig for så mange som muligt, uanset økonomiske forhold. Selvom vi selvfølgelig skal fungere som en virksomhed, og har udgifter forbundet med at drive og vedligeholde platformen, ønsker vi ikke at penge skal være grunden til, at nogen ikke kan være med.

Hvis du ikke har råd til den månedslige omkostningerne giver vi derfor mulighed for at du kan få din webshop uden abonnement. Hvis du føler, at du er i stand til at betale for et abonnement, håber vi selvfølgelig du vil vælge det. Husk også at du kan oprette og teste din shop før du aktivere abonnement, og at vi ikke har nogen bindinger. Du kan altid frit afmelde dig.

Hvis du ønsker at starte en gratis webshop hos Amoa, skal du blot skrive en mail til os, så sørge vi for at få dig oprettet.

kontakt@amoa.dk

Fordele ved en Amoa Webshop

Amoa er en online markedsplads, og adskiller sig derved fra mange andre salgsplatforme. En salgsplatform er som ofte en tredjepartsplatform, der giver individuelle virksomheder mulighed for at sælge produkter og tjenester via deres hjemmeside. De viser dine varerne, behandler transaktionerne og sender mange gange varerne til kunderne. Sådan er Amoa ikke. Vi viser dine vare, men vi giver dig også en webshop selv.

Vi blander os heller ikke i selve salget. Så snart et salg er foretaget, sendes penge direkte til din konto via MobilePay. På samme måde håndtere Amoa-butikker også deres egen forsendelse. Hvordan gavner dette dig? Du har fuld kontrol! Du bestemmer selv, hvilken fragtmand du vil bruge, og hvornår tingene skal afsendes.

I modsætning til visse andre online platforme tvinger Amoa dig ikke til at betale for at få dine produkter vist. Alle dine produkter deles automatisk med de store søgemaskiner, og bliver vist på lige fod med andre butikker på Amoa platformen.

Sidst men ikke mindst, er vi rigtige levende mennesker bag. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at skrive til vores support.

Er Amoa et dansk alternativ til Etsy?

Flere spørg hvorvidt Amoa er inspireret af, eller minder om etsy. Det korte svar er ja, men. Hvor Etsy er en stor international salgsplatform, er Amoa en 100% dansk platform. En anden stor forskel er at du på Amoa får din egen webshop, som du har mulighed for at gøre personlig (se eksempler på butikker her), i modsætning til Etsy hvor det stort set kun er dit butiksnavn og logo du kan skifte. Som allerede beskrevet tager Amoa heller ikke betaling for hvor mange produkter du har, eller fjerner dine produkter hvis de ikke har haft salg. Betalinger går direkte til dig selv på Amoa, og vores kommission er langt lavere. Så ja, vi ser Amoa som et solidt alternativt til Etsy. Vi håber at du vil give os et forsøg, og at du vil opleve at være enig.