Log ind

Hvem og Hvorfor

 1. Home
 2. Hvem og Hvorfor

Hvorfor Amoa:

Der er mange løsninger på nettet, der gør det muligt at starte sin egen online webshop. Problemet er dog at de fleste lider af en, eller flere af følgende:

 • For dyre for mindre butikker
  Enten ved at have et meget højt engangsbeløb ved opstart, eller kræve abonnement med høje månedsbetalinger
 • For store, sigter internationalt, og er på engelsk
  Små shops drukner ofte i mængden, og specielt at siden er på engelsk, kan gøre det svært fx at sælge til et dansk marked.
 • Komplicerede og krævende
  Mange løsninger er meget komplekse og/eller meget lidt brugervenlige. Det bagvedliggende interface kan være omfattende og svært at administrere og sætte sig ind i.

Amoa er skabt af en lille gruppe mennesker, der selv har kæmpet med de ovenstående problemer, og har haft det at starte en online butik, tæt inde på livet. Målet med Amoa er at skabe en dansk butiks-platform, der er nem at gå til, hvor det er gratis at komme i gang, og som fokuserer på at sælge og promovere på et dansk marked.


Holdet bag Amoa:

Holdet bag Amoa består af en gruppe kreative der selv producerer og sælger håndlavede produkter, samt webbureauet Ativo. Den kreative gruppe har alle haft egne webshops og blogs på platforme som Amio, Myjola, og DBA, eller egne hjemmebyggede webshop. Ativo har, ud over at udvikle skræddersyede hjemmesider og webshops til en lang række mindre danske virksomheder, også været med til at udvikle større platforme, fx Culture Nordic.

Tilsammen giver det et solidt fundament af knowhow, både praktisk og teknisk. Vi har indsigt i opstart og markedsføring af kreative butikker, og de nødvendige tekniske kompetencer til at skabe en solid og velfungerende platform. At Ativo bliver medejer af projektet, og ikke kun er ekstern udvikler, sikrer også at siden fremadrettet kan videreudvikles og forbedres, så vi kan skabe de bedst mulige rammer for salg og promovering, af nogle af alle de mange fantastiske ting, der bliver produceret i Danmark!