Log ind

Hvem og Hvorfor?

 1. Amoa
 2. Hvem og Hvorfor?

Hvorfor Amoa:

Der er mange løsninger på nettet, der gør det muligt at starte sin egen online webshop. Problemet er dog at de fleste lider af en, eller flere, af følgende:

 • For dyre for mindre butikker
  Enten ved at have et meget højt engangsbeløb ved opstart, eller kræve abonnement med høje månedsbetalinger
 • For store, sigter internationalt, og er på engelsk
  Små shops drukner ofte i mængden på internationale sider, og det at der formidles på engelsk, kan gøre det svært at sælge til et dansk marked.
 • Komplicerede og krævende
  Mange løsninger er meget komplekse og/eller meget lidt brugervenlige. Det bagvedliggende interface kan være omfattende og svært at administrere og sætte sig ind i.

Amoa er skabt af en lille gruppe mennesker, der selv har kæmpet med de ovenstående problemer, og har haft det at starte en online butik, tæt inde på livet. Målet med Amoa er at skabe en dansk butiks-platform, der er nem at gå til, hvor det er billigt at komme i gang, og som fokuserer på at sælge og promovere på et dansk marked.


Holdet bag Amoa:

Holdet bag Amoa består af en gruppe kreative der selv producerer og sælger håndlavede produkter, i samarbejde med webbureauet Ativo. Den kreative gruppe har alle haft webshops og blogs på platforme som Amio, Myjola, DBA og lignende, eller egne hjemmebyggede webshop. Ativo er et lille bureau, der udvikler specialbyggede web løsninger til små og mellemstore virksomheder, med fokus på brugervenlighed og tilgængelighed.

Tilsammen giver det et solidt fundament af knowhow, både praktisk og teknisk. Vi har indsigt i opstart og markedsføring af kreative butikker, og de nødvendige tekniske kompetencer til at skabe en solid og velfungerende platform. At Ativo bliver medejer af projektet, og ikke kun er ekstern udvikler, sikrer også at siden fremadrettet kan videreudvikles og forbedres, så vi kan skabe de bedst mulige rammer for salg og promovering.

Med Amoa ønsker vi at lave et fællesskab af små kreative virksomheder, der kan promovere og sælge, dansk producerede håndlavede produkter!