Log ind

Hvor kan jeg sælge mine hjemmelavede smykker?

  1. Amoa
  2. Artikler
  3. Hvor kan jeg sælge mine hjemmelavede smykker?
Sælg håndlavede smykker

Hvis du producere dine egne håndlavede smykker, og ønsker at at sælge dem online, er amoa.dk et godt bud på at komme i gang. Det er nemt at oprette, og prisen for at have din egen webshop er overkommelig. I denne artikel vil vi snakke lidt om de forskellige ting du skal være opmærksom på, i forbindelse med salg af hjemmelavede smykker, samt nogle af de forskellige muligheder du får her på Amoa.

Sådan kommer du i gang med at sælge dine håndlavede smykker

Mange af dem der starter med at producere deres egne smykker, begynder i det helt små. For nogen er det et hobby projekt, andre et mere fokuseret forløb, fx med aftenskolekurser og lignende. Tilfælles for de fleste er dog at det er noget der laves som en sidebeskæftigelse. Det betyder også at der ikke er de store penge til at kaste efter ting som markedsføring og webshop. Selv for professionelle smykkedesignere, kan økonomien være svær, og i særdeleshed hvis du arbejder i ædelmetaller og sten, kan prisen til materialer være en tung post. Mange starter med at sælge til venner og bekendte, men drømmer om at gøre det til noget mere, og måske endda kunne leve af det.

Målet med amoa er at hjælpe præcis dig der er i den situation, og give dig mulighed for at sælge online. Det er også en mulighed at starte med at sælge på fx dba eller facebook, men det kan være svært at skille sig ud, og specielt svært at vise at det man laver er af høj kvalitet (læse mere om fordele og ulemper ved salg på andre platforme her). På amoa får du din egen mini webshop. Det betyder at du kan vise dine produkter frem, i deres eget univers, uden støj fra andre (se vores demo shop her). Samtidig får du også dine produkter vise på selve amoa “markedspladsen” (se vores markedsplads for håndlavede produkter), og bliver derved promoveret sammen med andre der også sælger hjemmelavede smykker. Du får altså både din egen webshop, men bliver også en del af et større fællesskab der sammen kan hjælpe hinanden med at promovere og sælge.

Kom i gang med at sælge dine smykker i dag

Hvis du opretter dig via knappen her under, kan du oprette en gratis test shop, som kun du kan se. Her kan du frit oprette produkter og opsætte din shop. Det er først når du selv aktivt ønsker at få dine produkter online, at du skal oprette abonnement. Der ingen bindinger på din amoa webshop, og du kan til hver en tid vælge at lukke/afmelde dig igen.

Standard
Webshop
49kr / måned
7.5% / salg
Det får du:
- Din egen webshop (se demo)
- Ubegrænset antal produkter
- Promovering af dine produkter på Amoa
- Salg går direkte til dig (modtag betaling med MobilePay)